lauantai 13. marraskuuta 2021

Onnistuihan se vesikourujen puhdistushomma mutta olisi helpompaa aina kun ei pakkasöiden jälkeen. Joten tilatkaa rännisiivoja kun lehdet ovat pudonneet viimeistään syyskuun lopussa, lokakuun alussa, ei vasta marraskuulla

Videoesittely kattorännien tyhjäyksestä yllä, kuvia alla:

 
Muistakaa varautua ajoissa niin syksylle kuin keväälle sulan maan ja sulan katon aikaan kattorännien tyhjennykseen. Kun pakkaset iskevät ei juuri kattoränneille ole asiaa. Nyt oli muutama päivä lämmintä mutta viime yö 12-13.11.2021 hieman pakkasta: Vesikourut / kattorännit olivat osin jäässä. Parhaamme pyrimme aina tekemään, mieluiten sateettomana päivänä. Katsotaan sää + paikkakunta sellainen sateeton päivä ja edetään sen mukaan? 

Tiedustelut tilaukset ensisijassa sähköpostilla:
Talonmiespalvelu@gmail.com

Kattorännien vesikourujen tyhjennykset Tampere Pirkanmaa Talonmiespalvelu@gmail.com 044-3380291 pic 1-9

Puhelin whatsup: 044-3380291 ei aina kuule, joten laittakaa joko whatsup tai tekstariviesti missä: Osoitteenne asianne toiveaikanne?
Käteisellä etenen kohteissa, hinnoittelu tapauskohtaista, vähintään 60€ alkava tunti + siirtymäkorvaus + työkalukorvaus tapauskohtaisesti.
Kotitalousvähennysoikeus töistäni.

Ohessa hieman kuvaa rännisiivouksesta, jäisiä lehtiä ja siitepölymoskaa osin jäässä tuli ränniosuuksilta.

Onnistuihan se vesikourujen puhdistushomma mutta olisi helpompaa aina kun ei pakkasöiden jälkeen. Joten tilatkaa rännisiivoja kun lehdet ovat pudonneet viimeistään syyskuun lopussa, lokakuun alussa, ei vasta marraskuulla. Kiitos.


Kattorännien vesikourujen tyhjennykset Tampere Pirkanmaa Talonmiespalvelu@gmail.com 044-3380291 Jäistä lehtimassaa vesikourusta nurmikolla kuvassa alla 13.11.2021:

Kattorännien vesikourujen tyhjennykset Tampere Pirkanmaa Talonmiespalvelu@gmail.com 044-3380291
Jäistä lehtimassaa nurmikolla

--------------------
Kattorännien siivoukset Tampere Pirkkala Ylöjärvi Kangasala Lempäälä Nokia Akaa Pirkanmaa, käteisellä edetään kohteissa:


---------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti